CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dijous, 26 de novembre del 2009

L'escola està de Festa Major!!!!





Com ja us hem anat informant la Llar d'Infants Xicoi està celebrant la Festa Major de Sant Andreu, fa uns dies vem conèixer en Galtetes, aquesta setmana estem decorant les aules, pintem el gegants, cantem i ballem...




Els nens/es us ensenyaran que hem fet una "maraca" ben divertida, que podeu portar a la Cercavila (29 de novembre a les 12h. a la plaça Orfila).








Aprofitem per dir-vos que el dia 30 de novembre farem una xocolatada per als infants de l'escola, en motiu d'aquesta festivitat.


I per acabar, el dia 04 de desembre la classe de les Baldufes anirem de Festa Major a l'envelat de Can Fabra, on hi haurà una actuació infantil.
Esperem que us ho passeu molt bé!!!

dijous, 19 de novembre del 2009

En Galtetes ha vingut a veure'ns!



















Sí! en Galtetes ha vingut a veure'ns, la primera reacció dels infants ha estat de sorpresa (ohhhh), però poc a poc hem anat agafant confiança i hem acabat ballant i posant-nos al seu costat per fer-nos fotogràfies.














Després d'aquesta nova experiència, ja coneixem una mica més el món dels geganters... i podrem trobar-los pel nostre barri durant la Festa Major.


Segur que en guardarem un bon record!







dissabte, 14 de novembre del 2009

ENS VISITA EN GALTETES!!!



Ja s'apropa la Festa Major de Sant Andreu, poc a poc us anirem informant de les activitats que durem a terme a l'escola.




Per començar les celebracions, aquest dijous 19 de novembre rebrem la visita d'en Galtetes, fill del Colom i la Coloma, gegants que representen l'alegria de la nostra festa major.


Els geganters ens ensenyaran aquest gegant per dins i ens explicaran una mica la seva història, a més cantarem i ballarem amb les gralles, i els nens/es més valents podran entrar dins el gegant per fer-se fotos.

Esperem que els hi agradi!!!!!!!!!!!









dimarts, 3 de novembre del 2009

Sortida al Xaragall





















La classe de les Baldufes sortim d'excursió!!!

La castanyera ens espera per passar un dia de tardor, tot passejant pel bosc, collint castanyes, fulles i pellons, on els nens i nenes descobriran, a través dels sentits, que ja ha arribat la tardor.

Data: 6 de novembre del 2009.
Lloc: El Xaragall (Llinars del Vallès).


Ens ho vam passar molt i molt bé, un dia fantàstic amb sol i
bon temps! per acomiadar-nos de la Maria Castanyera vam fer una dansa tots junts!








La Castanyada






















Durant la setmana del 26 al 30 d'octubre a l'escola hem celebrat la Castanyada amb tots els infants, hem cantat les cançons més típiques d'aquesta festivitat, ens hem disfressat de castanyers/es, hem fet panellets, i ens han vingut ha visitar unes castanyeres molt especials.