CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dilluns, 21 de juny del 2010

A REVEURE BALDUFES!!!

El 18 de juny de 2010 a la Llar d'Infants Xicoi vam celebrar una festa per als nens i nenes de la classe de les Baldufes, doncs aquest és el seu últim curs amb totes nosaltres.

La festa va començar a les 18h. amb uns videos on sortien els infants realitzant unes activitats que després van tornar a fer amb els seus pares.

Les diferents proves eren:

AFAITAR GLOBUS





TROBAR EL CARAMEL DINS LA FARINA



PINTAR UN MURAL AMB ELS PEUS












DECORAR UNA MADUIXA AMB MELMELADA






Des dels més petits als més grans, sembla que s'ho van passar d'allò més bé!


Després va arribar el moment de repartir els detalls als protagonistes de la festa, les educadores van cridar un a un cada infant per fer entrega dels treballs realitzats durant aquest últim trimestre, d'una gorra taronja amb el logo de xicoi, d'un cd amb dos videos, un recull de fotografies d'aquests anys i un resum d'un dia a dia a l'escola, i d'un escrit amb les característiques més rellevants del nen/a.


Des de la Llar d'Infants Xicoi, dir-vos que guardarem un bon record d’aquests anys amb tots vosaltres i si mai necessiteu qualsevol cosa podeu comptar amb nosaltres.

Gràcies per tot. Petons i fins aviat.


divendres, 11 de juny del 2010

TALLER DE MÚSICA!!!

El dimarts 8 i el dijous 10 de juny, a la Llar d'Infants Xicoi, es va portar a terme un Taller de Música per als nens/es de l'escola i els seus germans.
Aquesta activitat la va organitzar la Comissió de Pares i Mares de Xicoi, que es van encarregar de buscar una persona qualificada en aquest àmbit (Paula), que pogués portar a terme l'activitat de música a la llar d'infants.
Com que va haver una bona resposta per part de les famílies de l'escola, es va tenir en compte l'edat dels infants per fer dos grups i poder desenvolupar així la sessió musical adaptada a les necessitats del grup.

ELS GRANS



ELS PETITS






Ha estat una experiència molt positiva, doncs tant es l'edat dels infants, els grans i els petits, s'ho van passar d'allò més bé, cantant i jugant amb les cançons que la Paula ens va oferir.
Des de la Llar d'Infants Xicoi es vol agraïr la participació a les famílies en aquesta activitat, esperem que els pares i mares també s'ho passessin bé!; felicitar a la Paula per la dedicació en realitzar aquest taller, molt contentes amb la teva tasca!; i donar les gràcies a la Comissió de Pares i Mares per el temps que han dedicat organitzant aquesta activitat i moltes més!
Gràcies a tots i totes.

dilluns, 7 de juny del 2010

Vols aprendre anglès?

El curs 2010 - 2011 començarà una activitat extraescolar d'anglès a la Llar d'Infants Xicoi.
Entreu a la pàgina web de The Sock Monkey, (teniu el link en l'apartat d'enllaços), on hi trobareu tota la informació del nou projecte.