CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dimecres, 28 de juliol del 2010

BONES VACANCES!

BONES VACANCES!!!


Ja ha arribat el final del curs 2009-2010 i des de la Llar d'Infants Xicoi us volem desitjar un bon estiu.

Per a les baldufes, que el proper curs ja no estaran amb nosaltres, arreveure i molta sort amb la nova etapa, sempre mantindrem un bon record del vostre pas per l'escola!

I per als picarols i els sonalls, us esperem al setembre, per continuar veient junts el procés de les vostres (petites - grans) evolucions!


Fins aviat.



dijous, 22 de juliol del 2010

Activitats d'estiu!


Avui us volem ensenyar les diferents activitats que hem realitzat amb els infants de la Llar d'Infants Xicoi durant aquest mes de juliol, doncs amb aquesta calor, a part de poder-nos remullar a les piscines del pati... cal tenir activitats divertides i entretingudes per als nens/es, des de manipular farina, xocolata, farinetes amb cereals, gelatina; com decorar un avió, un gelat; fer de cuiners preparant gelats amb iogurt per a tots/es; elaborar una peixera, un ventall...


Moltes gràcies per haver participat i col·laborat en la recerca del material que necessitàvem durant aquests dies, ara ja podreu veure per a que l'hem fet servir.




I després de dinar, el gelat!






Esperem que us hagin agradat, fins aviat.

dimarts, 13 de juliol del 2010

FESTA FI DE CURS COMISSIÓ DE PARES

El dia 20 de juny la Comissió de Pares i Mares de la Llar d'Infants Xicoi, va organitzar una sortida al Parc de Francesc Macià a Malgrat de Mar, per celebrar tots junts el fi de curs 2009-2010.

Les famílies van anar arribant...
I els pallassos també!!! una actuació divertida i entretinguda per a grans i petits ens va alegrar el matí, fent-nos participar cantant i ballant, ensenyant-nos a fer bombolles de sabó, jugant amb el paracaigues, i movent el cos amb els globus.










I abans d'anar a dinar, la comissió va preparar un pica-pica per a tots i totes, i va repartir un record d'aquest dia per als nens i nenes de l'escola.

Aprofitem des de l'escola per agrair la participació a les famílies i la tasca d'organització de la Comissió, esperem poder gaudir de més dies com aquest!!! Moltes Gràcies.

diumenge, 4 de juliol del 2010

Excursió al ZOO!


El divendres 02 de juliol els nens i nenes de la classe de les Baldufes de la Llar d'Infants Xicoi vam anar d'excursió al Zoo.

A les 10h. ens esperava l'autocar a la porta de l'escola, que ens portaria fins al zoo per veure i conèixer els animals.
El dia va estar molt aprofitat, començant per visitar l'actuació dels dofins, veient els lleons i tigres, micos petits i monos més grans, foques, flamencs... fent una parada per dinar i dirigint-nos a la grangeta, per tocar les cabretes (els més valents!) i jugar al parc una bona estona.
El passeig per arribar on ens esperava l'autocar per tornar a l'escola, es va fer més llarga, doncs ja estàvem força cansats, però encara vam tenir esma per veure els elefants i les girafes, les zebres i cangurs.

Fins la propera!!!