CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI,
07 D'ABRIL FAREM
LA SESSIÓ DE PORTES OBERTES.
NO T'OBLIDIS DE TRUCAR-NOS ABANS PER INSCRIURE'T:
93.345.98.01, DEMANA PER SÍLVIA O MÍRIAM.
MOLTES GRÀCIES.


La nostra escola


La Llar d’Infants Xicoi, va néixer amb la finalitat de donar un servei educatiu als infants de 0 a 3 anys. Tenint en compte, el període tant important que comprenen aquestes edats, creiem que és de gran importància poder oferir a les famílies un espai on:
- es prioritzi l'atenció de les necessitats bàsiques d'aquests infants (higiene, alimentació, afecte, seguretat, confiança...).
- es possibiliti l'experimentació i la manipulació a través del joc i d'una rica varietat de materials i propostes com les qualitats dels objectes, el descobriment del seu cos, de les seves capacitats...
- es creï un espai proper, acollidor, familiar, de comunicació, de participació, d'aprenentatge, creatiu i de reflexió. La Llar d'Infants Xicoi és una escola privada, laica i catalana, que té com a principal objectiu l'educació i l'assistència dels infants, buscant aconseguir un bon desenvolupament global dels nens i nenes tot ajudant-los en la seva pròpia autonomia i socialització. 

El nostre referent pedagògic és d'una escola activa, on el joc és el principal mètode d'aprenentatge i d'estimulació per tal que l'infant aprengui tot gaudint. Les activitats que plantegem diàriament a l'aula tenen com a base sempre la descoberta, l'experimentació, la manipulació, el moviment, la comunicació i l'expressió d'emocions a través del desenvolupament del llenguatge verbal, plàstic, musical i corporal. En aquest procés es tenen en compte les característiques evolutives de cada un dels infants, per la qual cosa és important seguir realitzant un treball conjunt amb les famílies.
     


Complementant les activitats realitzades a l'escola, i per ampliar aquest treball i motivar l'aprenentatge dels infants, es duen a terme un seguit d'activitats en altres àmbits: curs de piscina, sortides (al teatre, a la biblioteca, al parc, al mercat... ), excursions (la castanyada, el tren de vapor) i les colònies. 
  
 


L’organització de l’escola es realitza amb la distribució dels nen/es en diferents aules, tenint en compte el seu grup d’edat: una aula per nens/es de 0 a 1 any, una altra pels d’1 a 2 anys i una altra pels de 2 a 3 anys. A més a més, l’escola compta amb una aula d’usos múltiples, per realitzar activitats més específiques (tallers, racons, menjador...), i un pati assolellat, el qual està distribuït amb varies zones: per als nadons, sorrals, zona de joc...                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada