CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


divendres, 11 de juny del 2010

TALLER DE MÚSICA!!!

El dimarts 8 i el dijous 10 de juny, a la Llar d'Infants Xicoi, es va portar a terme un Taller de Música per als nens/es de l'escola i els seus germans.
Aquesta activitat la va organitzar la Comissió de Pares i Mares de Xicoi, que es van encarregar de buscar una persona qualificada en aquest àmbit (Paula), que pogués portar a terme l'activitat de música a la llar d'infants.
Com que va haver una bona resposta per part de les famílies de l'escola, es va tenir en compte l'edat dels infants per fer dos grups i poder desenvolupar així la sessió musical adaptada a les necessitats del grup.

ELS GRANS



ELS PETITS






Ha estat una experiència molt positiva, doncs tant es l'edat dels infants, els grans i els petits, s'ho van passar d'allò més bé, cantant i jugant amb les cançons que la Paula ens va oferir.
Des de la Llar d'Infants Xicoi es vol agraïr la participació a les famílies en aquesta activitat, esperem que els pares i mares també s'ho passessin bé!; felicitar a la Paula per la dedicació en realitzar aquest taller, molt contentes amb la teva tasca!; i donar les gràcies a la Comissió de Pares i Mares per el temps que han dedicat organitzant aquesta activitat i moltes més!
Gràcies a tots i totes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada