CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dissabte, 30 d’octubre del 2010

Festa de la Castanyada!

Hola a tots i a totes;
El divendres 29 d'octubre el pati de la Llar d'Infants Xicoi vem tenir una festa, la Comissió de Pares i Mares va organitzar una trobada per a totes les famílies de l'escola per a celebrar la Castanyada, i donar la benvinguda al nou curs!

Les famílies van anar arribant, i van poder anar fent els diferents tallers, molt originals i divertits, que hi havia distribuits pel pati!



Hi va haver la representació del conte de la Maria Castanyera, felicitats al Rafa i a la Rosa per la seva actuació, els nens i nenes van quedar bocabadats!
I també una dansa ballada amb els més petits com a protagonistes!

I com no, una festa com la Castanyada necessita dels panellets (fets a l'escola entre tots/es), les castanyes i els moniatos, acabats de sortir del foc!



Ja veieu quin bon record en guardarem!!!
Moltes gràcies a la Comissió per aconseguir fer passar una bona estona a petits i grans; i moltes gràcies també a tots els assistents, esperem poder seguir gaudint de moltes més!
No dubteu de visitar el blog de la comissió de pares per tenir més informació, segur que us agradarà!

2 comentaris:

  1. Va quedar tot boníssim i vàrem disfrutar d'una tarda diferent i molt especial per tothom. Ens va respectar la pluja, ho mereixiem!!!

    ResponElimina
  2. Els nens s´ho van passar pipa!! les activitats molt entretingudes i originals (encara tenim la castanya amb ulls i cuetes a sobre de l´estanteria, i qualsevol la treu...)Segur que a tots ens queda un bon record! gràcies.

    ResponElimina