CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dimecres, 22 de juny del 2011

A reveure Baldufes!

El dia 17 de juny al pati de la Llar d'Infants Xicoi vam celebrar el comiat dels nens i nenes nascuts l'any 2008, les Baldufes.

La festa va començar amb una projecció d'un vídeo amb fotos dels infants com a record de la seva estada en la nostra escola.

Després es van repartir les famílies amb els seus fills/es en 4 grups, i acompanyats per les educadores van realitzar unes activitats, senzilles i divertides, tots plegats; des de pintar-se la cara, ballar amb un globus d'aigua, transportar un ou amb els ulls tapats i fer una cursa amb els peus lligats.















Per continuar la festa amb una mica de música, el Ricard va fer cantar i ballar a grans i petits les cançons que més sonen a la nostra Llar d'Infants.













I per acabar, una mica de berenar!









Moltes gràcies per la participació de totes les famílies en aquesta festa, pel detall que vau tenir amb totes les educadores i agrair-vos la confiança que heu tingut durant aquest temps en la Llar d'Infants Xicoi.


Us volem desitjar el millor per a la nova etapa que començareu a Educació Infantil!!!


Petons. I fins aviat.

dimarts, 21 de juny del 2011

Curs de piscina!

El dia 22 de juny els infants de la classe de les Baldufes de la Llar d'Infants Xicoi acaben el curset de natació que han fet al Club Natació Sant Andreu.

Cada dimecres de 10h. a 10.45h. des de l'octubre fins al juny han estat acompanyats per les seves educadores a la piscina. I l'últim dia de cada trimestre han pogut venir a veure'ns les famílies.

Al principi a tots no els hi agradava molt l'aigua, però poc a poc han anat agafant confiança i seguretat, i cal dir que han acabat el curs passant-s'ho d'allò més bé, i gaudint molt d'aquesta activitat.


Gràcies al Carlos, a l'Edgar i a la Cristina (monitors de natació) per la paciència i dedicació que han tingut amb els infants. I també agraïr a les famílies la seva confiança en nosaltres per tirar endavant aquesta activitat.


Esperem poder continuar fent aquesta activitat els següents cursos!



Aquí teniu els nostres nedadors preferits!

dijous, 2 de juny del 2011

FELICITEM A...

Durant aquest mes de maig felicitem...



L' Elsa ha fet 1 any.


El Gabriel ha fet 1 any.



La Cloe i la Laia el mateix dia han fet 2 anys.



L'Arnau ha fet 3 anys.



El Joel ha fet 3 anys.



L'Alex ha fet 3 anys.



MOLTES FELICITATS!!!