CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI,
07 D'ABRIL FAREM
LA SESSIÓ DE PORTES OBERTES.
NO T'OBLIDIS DE TRUCAR-NOS ABANS PER INSCRIURE'T:
93.345.98.01, DEMANA PER SÍLVIA O MÍRIAM.
MOLTES GRÀCIES.


dimecres, 22 de juny de 2011

A reveure Baldufes!

El dia 17 de juny al pati de la Llar d'Infants Xicoi vam celebrar el comiat dels nens i nenes nascuts l'any 2008, les Baldufes.

La festa va començar amb una projecció d'un vídeo amb fotos dels infants com a record de la seva estada en la nostra escola.

Després es van repartir les famílies amb els seus fills/es en 4 grups, i acompanyats per les educadores van realitzar unes activitats, senzilles i divertides, tots plegats; des de pintar-se la cara, ballar amb un globus d'aigua, transportar un ou amb els ulls tapats i fer una cursa amb els peus lligats.Per continuar la festa amb una mica de música, el Ricard va fer cantar i ballar a grans i petits les cançons que més sonen a la nostra Llar d'Infants.

I per acabar, una mica de berenar!

Moltes gràcies per la participació de totes les famílies en aquesta festa, pel detall que vau tenir amb totes les educadores i agrair-vos la confiança que heu tingut durant aquest temps en la Llar d'Infants Xicoi.


Us volem desitjar el millor per a la nova etapa que començareu a Educació Infantil!!!


Petons. I fins aviat.

1 comentari:

  1. El vostre detall si que m'ha fet plorar d'emociò, pel temps que ha passat i per lo molt que hem canviat!!! Moltes gràcies

    ResponElimina