CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dimecres, 22 de juny del 2011

A reveure Baldufes!

El dia 17 de juny al pati de la Llar d'Infants Xicoi vam celebrar el comiat dels nens i nenes nascuts l'any 2008, les Baldufes.

La festa va començar amb una projecció d'un vídeo amb fotos dels infants com a record de la seva estada en la nostra escola.

Després es van repartir les famílies amb els seus fills/es en 4 grups, i acompanyats per les educadores van realitzar unes activitats, senzilles i divertides, tots plegats; des de pintar-se la cara, ballar amb un globus d'aigua, transportar un ou amb els ulls tapats i fer una cursa amb els peus lligats.















Per continuar la festa amb una mica de música, el Ricard va fer cantar i ballar a grans i petits les cançons que més sonen a la nostra Llar d'Infants.













I per acabar, una mica de berenar!









Moltes gràcies per la participació de totes les famílies en aquesta festa, pel detall que vau tenir amb totes les educadores i agrair-vos la confiança que heu tingut durant aquest temps en la Llar d'Infants Xicoi.


Us volem desitjar el millor per a la nova etapa que començareu a Educació Infantil!!!


Petons. I fins aviat.

1 comentari:

  1. El vostre detall si que m'ha fet plorar d'emociò, pel temps que ha passat i per lo molt que hem canviat!!! Moltes gràcies

    ResponElimina