CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


diumenge, 28 d’abril del 2013

FESTA DE SANT JORDI 2013


 Hola famílies, el divendres 26 d'abril la Comissió de famílies de la Llar d'Infants Xicoi (formada per pares i mares de l'escola) va organitzar la festa de Sant Jordi per a tots els nens i nenes.
A partir de les 17.30h. es va fer una sessió de contes per a tots els infants de l'escola. Aprofitant les tres aules de la llar van preparar els espais perquè cada grup pugues escoltar els diferents contes escollits:
- La Rínxols d'Or, explicat per l'Elena, mare del Nicolás, amb suport del conte i ninos.
- El Patufet, titelles tradicionals, explicat per la Lali, mare del Llibert, i la Carol, mare del Ferran.
- La Rateta que escombrava l'escaleta, fet amb ombres xineses, explicat per la Laura, mare de l'Aleix, i l'Estela, mare de la Lia.












Un cop acabada la sessió de contes, la Comissió tenia preparada una representació molt especial de la Llegenda de Sant Jordi. Mentre enllestien els últims preparatius, es va fer el recompte dels guanyadors del concurs de punts de llibre, i aquí els teniu... 


I va començar la llegenda...







La representació va agradar molt a tots els nens i nenes, tots els personatges portaven unes disfresses molt elaborades i van fer molt bé el seu paper. Gràcies a la reina Carol, la princesa Laura, al Sant Jordi Marc, al drac Fran i Gemma, al poble Lola i Anna, i a la narradora Lali, veu estar genials!!!
Per acabar la tarda els diferents personatges van repartir una rosa de record a tots els nens i nenes per agrair l'assistència i la participació a les famílies. 
I com no podia ser d'una altra manera vam acabar al pati fent un berenar de comiat.



Moltes gràcies a tots i totes per participar!!! I a la Comissió per la tarda que van organitzar!!!
Fins la propera.

1 comentari: