CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


divendres, 11 de desembre del 2009

BONES FESTES!!!


El Nadal es comença a apropar a la Llar d'Infants Xicoi!



Durant tota aquesta setmana estem guarnint l'escola amb motius nadalencs; al vestíbul hem penjat fotografies dels nens i nenes a l'arbre de Nadal, per les aules estem decorant ninots de neu, mitjons plens de joguines, estrelles... però el més important ha estat rebre el Tió.



Com ja sabeu el Tió necessita menjar força durant aquests dies, no dubteu en donar als vostres fills/es peles de mandarina, pa sec, galetes... perquè li poguem omplir bé la panxa.




També us volem explicar que tenim un Calendari d'advent, que ens mostra dia a dia, dins d'un mitjó, una imatge relacionada amb aquestes festes, com ara un ninot de neu, una estrella, un tió...

Perque els infants coneguin millor aquests objectes, les educadores els tenim en mida real, i així els nens/es els poden tocar, jugar... i aprendre a través de l'experimentació els símbols que ens envolten durant aquestes festes.


Aquests dies des de la Llar d'Infants Xicoi us demanarem la vostra participació en diferents ocasions, doncs ja sabeu que el dia 18 de desembre a les 16.30h. celebrarem la festa de Nadal tots junts, i per tant sense vosaltres no podriem portar-la a terme.


Recordeu que durant aquests dies haureu de portar a l'escola: una pandereta, un gorro de llana, i un conte embolicat.

Moltes gràcies.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada