CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dilluns, 21 de desembre del 2009

FESTA DE NADAL

El divendres 18 de desembre vam celebrar la Festa de Nadal a la Llar d'infants Xicoi per a tots els infants de l'escola, famílies i educadores.


Ja feia dies que la Comissió de Pares de Xicoi i l'escola es reunia per preparar aquesta festa, doncs ens feia molta il·lusió celebrar el Nadal tots plegats amb els nostres infants.



Totes les famílies vau demostrar un gran interès i una molt bona participació en aquesta festa, i per això, des de la Llar d'infants Xicoi, us en donem les gràcies, doncs estem molt contentes de la resposta rebuda. Només desitgem que passéssiu una bona estona, que gaudíssiu de les actuacions dels nens/es, que us agrades el caga tió, que poguéssiu berenar una mica, i que en guardeu un bon record!




Per últim, felicitar a la Comissió de Pares de Xicoi per les diferents tasques i activitats que desenvolupeu al llarg del curs, i a la resta de famílies, doncs gràcies a la vostra col·laboració econòmica es poden portar a terme aquest tipus d'activitats per als infants de l'escola, aconseguint així que la Llar d'infants Xicoi sigui encara més una petita gran família.



Bones Festes!!! La Llar d'infants Xicoi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada