CONEIX LA XICOI

SI VOLS CONÈIXER LA LLAR D'INFANTS XICOI, NO DEIXIS DE MIRAR AQUEST BLOG,
PERÒ EL MILLOR SERÀ QUE...
ENS TRUQUEU 655.99.44.88
O ESCRIVIU xicoillarinfants@hotmail.com
I ENS POSAREM AMB CONTACTE AMB VOSALTRES.
VANE O ANA.
MOLTES GRÀCIES.


dilluns, 4 de juliol del 2011

Festa Fi de Curs!

Dissabte 02 de juliol es va celebrar la Festa de Fi de Curs de la Llar d'Infants Xicoi organitzada per la Comissió de Pares i Mares de l'escola.
Ens van citar a les 10.30h. als Jardins de Joan Brossa a la muntanya de Montjuïc, allà ja vam trobar els pares més matiners organitzant la festa... i uns monitors que animarien als nens i nenes a passar-ho d'allò més bé!






















Primer una rotllana de presentació, després una mica de música, un tren per passar per sobre unes cordes, unes bitlles, uns caramels, bombolles de sabó, pintura per la cara... molt divertit!

I com que feia calor... una guerra d'aigua amb globus i xurros! des dels més petits als més grans, tots ben mullats per refrescar-nos!


I abans d'anar a dinar... una dansa tots plegats!



Moltes gràcies per la participació de totes les famílies i a la Comissió per la gran tasca que heu fet durant aquests anys a Xicoi.

A les famílies que acabeu a la Llar d'Infants dir-vos que sempre guardarem un bon record de les estones que hem passat plegats i a les que continueu animar-vos a poder formar part de la Comissió només per passar-ho bé!



MOLTES GRÀCIES I FINS LA PROPERA!!!

1 comentari:

  1. Gràcies a tots per la vostra participació en la comissió de pares. Ha estat un plaer treballar per a que els nostres fills creixin contents i feliços. Vull animar a totes les famílies que us quedeu a la Xicoi a desenvolupar aquesta tasca que a més de gratificant és única, poder veure com els nostres fills interactuen amb els seus companys fora de l'àmbit estrictament escolar. Un cop més gràcies a l'escola per la seva col·laboració. Ara iniciem una nova etapa però sempre guardarem un record de la llar d'infants Xicoi. EVA (Biel)

    ResponElimina